Вітаміни та мінерали для дорослих і дітей All Be Ukraine

Повноцінне харчування в житті кожного з нас посідає особливе місце. Іноді продукти харчування не забезпечують отримання організмом усіх вітамінів і мінералів.
5 хв

All Be Ukraine дорослим

Повноцінне харчування в житті кожного з нас посідає особливе місце. Іноді продукти харчування не забезпечують отримання організмом усіх вітамінів і мінералів. Тоді на допомогу приходить вживання нутрієнтів у формі капсул, таблеток або смачних шотів. Вони цілком здатні підтримати імунну систему, забезпечити енергійність, зміцнити кістки, м'язову тканину, суглоби. 

Оскільки дорослі стикаються з процесами старіння, різним рівнем фізичного навантаження, мають хронічні захворювання, дотримуються певного стилю життя (вегани, вегетаріанці), вживання вітамінів і мінералів є важливим для кожного органа і системи.

Бренд здорового і правильного харчування ABU пропонує широкий асортимент вітамінно-мінеральних комплексів для дорослих - чоловіків, жінок, спортсменів, літніх людей, діабетиків, виходячи з потреб організму на тому чи іншому життєвому етапі.

Тому звертаємо вашу увагу на такі вітаміни та мінерали:

  • Магній з вітамінами групи В (В6, В12)
  • Цинк із вітаміном С
  • Гамма-аміномасляна кислота
  • Кальцій, магній, цинк
  • Кальцій, магній, вітамін D3
  • Вітамінний комплекс
  • Гліцин
  • Комплекс вітамінів групи В
  • Кальцій з вітаміном D3

Ці вітаміни та мінерали забезпечують активне довголіття, енергійність, гарне самопочуття, здоровий та якісний сон, відчуття відпочинку та життєвої енергії, підтримку нервової системи та формування адекватної реакції на стрес без шкоди ментальному здоров'ю.

All Be Ukraine дітям

Вітаміни та мінерали дітям також потрібні з самого раннього віку, щоб сформувати міцні зуби, стійкий опорно-руховий апарат, міцний імунітет, який здатний активно боротися з вірусами та інфекціями. Тому багато педіатрів рекомендують у щоденний раціон дітей додавати вітамін D3, вітамін С, кальцій, вітаміни групи В, магній, йод або ж приймати вітаміни та мінерали у складі мультивітамінних добавок, наприклад, за сезонами.

Український бренд ABU також працює над створенням лінійки вітамінно-мінеральних комплексів для дітей. На сьогодні деякі добавки АБУ можна приймати з підліткового віку - з 12 років. Щоб дізнатися, чи можна приймати добавку вашій дитині, уважно читайте рекомендації з прийому, де вказано, кому і скільки можна приймати добавки. Або дотримуйтесь рекомендацій вашого лікаря, який підбере потрібне дозування вашій дитині.

Найпопулярніші формули вітамінів і мінералів ABU

Наші вітамінно-мінеральні комплекси користуються популярністю, оскільки вирізняються оптимальними дозуваннями, виходячи з добових потреб організму. Також склади посилені рослинними екстрактами, що поліпшують біодоступність вітамінів і мінералів. Зручна форма прийому - таблетки або капсули - забезпечують безперешкодне живлення організму корисними нутрієнтами.

Серед популярних складів:

  1. Магній 500 Mg+B6+B12 ABU, 120 таблеток - вітаміни групи В (В6, В9, В12, основні), цинк цитрат, магній у цитратній формі, екстракт півонії.
  2. Комплекс Vitamin complex ABU, 90 капсул - основні вітаміни (вітаміни групи В, вітамін С, вітамін Е, вітамін К, мінерали кальцій, магній, цинк, мідь і фосфор у хелатній формі, соняшниковий лецитин, адаптогени куркума, женьшень, ашваганда).
  3. Комплекс вітамінів групи B з магнієм B-complex + magnesium ABU, 60 капсул - вітаміни групи В, магній, гліцин, екстракти м'яти і меліси.

Де купити All Be Ukraine вітаміни та мінерали дітям і дорослим в Україні

All Be Ukraine - це інтернет-магазин якісних вітамінів і мінералів для дітей і дорослих від українського виробника! Унікальні склади, перевірені формули, ефективність приймання і доступна ціна для кожного з доставкою в Київ, Харків, Львів, Одесу, Запоріжжя. У місті Дніпро вітаміни та мінерали АБУ можна забрати зі складу за попередньою домовленістю з менеджером. Все завжди в наявності! Також ви можете отримати консультацію і підібрати комплексну програму підтримки свого здоров'я вже зараз!