Природні антиоксиданти та їхня суперсила

Антиоксиданти - це природні або синтетичні речовини, які допомагають захистити організм від ушкоджень, спричинених вільними радикалами.
5 хв

Що таке антиоксиданти

Антиоксиданти - це природні або синтетичні речовини, які допомагають захистити організм від ушкоджень, спричинених вільними радикалами. Вільні радикали являють собою групу нестабільних молекул, які утворюються в організмі внаслідок окислювальних процесів. Вони здатні пошкоджувати клітини та ДНК, унаслідок чого прискорюється процес старіння організму, розвиваються хронічні та набуті захворювання, є проблеми із загальним самопочуттям, розвивається хронічна втома та занепад сил.

Бренд здорового харчування All Be Ukraine пропонує широкий асортимент антиоксидантів для щоденного прийому. Унікальні склади, якісна сировина, зручні форми приймання та демократична ціна для того, щоб піклуватися про своє здоров'я за будь-яких обставин.

З якою метою я можу приймати антиоксиданти ABU

Прийом будь-яких добавок ми рекомендуємо завжди обговорити зі своїм дієтологом або лікарем. Антиоксиданти можна вживати, додавши до раціону певні продукти харчування, або ж купити антиоксиданти в капсулах, таблетках. 

Найчастіше антиоксиданти призначені для:

  1. Захисту від окисного стресу - нейтралізують нестабільні молекули, запобігають ураженню ними тканин і клітин організму. 
  2. Зміцнення імунітету - підвищують захисні механізми імунітету і сприяють його активності на шляху боротьби з інфекціями та вірусами.
  3. Оздоровлення шкіри - захищають від ультрафіолетового випромінювання, покращують текстуру шкіри, забезпечують її сяйво та молодість.
  4. Здорові очі - допомагають власникам очей від ушкоджень, що відносяться до старіння, та знижують ризик розвитку вікової дегенерації сітківки та катаракти.
  5. Зменшення запалення - допомагають знизити запалення, пов'язане з розвитком артриту і захворюваннями кишківника.
  6. Здоров'я серця - сприяють захисту серця від окислювального стресу та знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Асортимент антиоксидантів бренду ABU

Інтернет-магазин АБУ пропонує широкий асортимент корисних та ефективних антиоксидантів, як для чоловіків, так і для жінок. Серед популярних добавок, зверніть увагу на:

  • Екстракт йохімбе - підтримка передміхурової залози у чоловіків, сексуальне здоров'я, енергія та витривалість.
  • Кверцетин - енергія, активність, профілактика алергії, швидке одужання від грипу та ГРВІ.
  • Котячий кіготь - міцний імунітет, профілактика артриту, ревматизму.
  • Женьшень - допомога в адаптації організму до стресових ситуацій, здорова імунна відповідь.
  • Куркумін - профілактика запалень суглобів, травної системи, шкіри.
  • Коензим Q10 - здоров'я серця, судин, головного мозку.
  • Со Пальметто - підтримка чоловічої репродуктивної системи.
  • Ашваганду - адаптоген для організму, енергетик.
  • Цитрусові біофлавоноїди - зміцнення стінок судин, рослинний венотонік.

Як вибрати потужний антиоксидант ABU для свого здоров'я

Команда All Be Ukraine рекомендує вам при виборі антиоксидантів звертати увагу на активні інгредієнти. Серед них вітамін С, кверцетин, коензим, ашваганда. Ретельно вивчіть дозування добавки - воно має забезпечувати допустиму добову потребу. Запам'ятайте: більше - не означає ефективно!

Що стосується якості та надійності, то антиоксиданти ABU - повністю відповідають всім нормам і вимогам щодо виробництва біологічно активних добавок. Всі необхідні сертифікати представлені на сайті, додаткову інформацію ви можете попросити у нашого фахівця.

Крім цього наш фахівець проведе вам консультацію, підбере саме той антиоксидант, який допоможе розв'язати вашу проблему в оптимальні терміни, за доступною ціною!

Де купити антиоксиданти ALL BE UKRAINE

Антиоксиданти АБУ ви можете забрати самовивозом у місті Дніпро зі складу або ж купити з доставкою по Україні - Київ, Харків, Львів, Одесу, Запоріжжя, Полтаву прямо сьогодні. Всі добавки оригінальні, мають сертифікати якості, вирізняються унікальними комбінаціями для того, щоб дати вашому організму максимальну користь від приймання, не чекаючи добавок із Європи та США! ABU - це високоякісні добавки зроблені в Україні для українців!